Naša priča

Umešnost

SUBARU proizvodnja

Subaruov pristup proizvodnji koji stavlja ljude na prvo mesto je podržan i od naših radnika u proizvodnji automobila. Naši inženjeri se ponose svojim veštinama i visokim nivoom...


Veština u nasleđu

Ko stoji iza našeg kvaliteta?

Vrhunski inženjeri ponosno stoje iza naše proizvodnje, ne samo svakodnevno se prilagođavajući najnovijim tehnologijama, već i usavršavanjem svojih čula pomoću

kojih primete i najmanju promenu u materijalu. Na ovaj način Subaru proizvodi automobile najvišeg kvaliteta u bilo koje doba.

Inženjeri koji vide širu sliku

Inženjeri koji vide širu sliku

Prilikom učenja osnova proizvodnje, svaki naš inženjer prolazi kroz proces fiksne rotacije, kako bi upoznao svaki deo proizvodnje i na taj način stekao višestruke veštine kojima bi razumeo celokupan proces proizvodnje.

Ekspertiza koja se prenosi

Ekspertiza koja se prenosi

U Tehničkoj školi Subaru, dajemo inženjerima mogućnost da proučavaju tehnologiju, posebne veštine i osećaj kako bi stvorili generaciju stručnjaka sa još višim nivoom veština i znanja.

Vođeni intuicijom

Vođeni intuicijom

Ponosimo se inženjerima koji imaju sposobnosti pronalaženja problema samo na osnovu zvukova ili vibracija. Usavršavanje njihove intuicije i oštrine čula, je način na koji održavamo najviši nivo kvaliteta naših proizvoda.

Naša tehnologija, proizvodnja

Ono što samo Subaru može da uradi

Naš simetrični AWD sistem izgrađen oko horizontalno postavljenog motora, je samo jedan primer mnogih tehnologija koje je Subaru razvio.

Ove razvijene tehnike su posledica našeg proizvodnog umeća izraženih veština, a samom proizvodnjom pronalazimo načine za izdvajanjem sa proizvodima kojima nijedna druga kompanija ne može parirati.

Subaru Bokser

Subaru Bokser

Da bismo omogućili horizontalno postavljen motor sa niskim centrom gravitacije, morali smo uskladiti sve komponente i učiniti ih kompaktnim, sa ključnim elementom kratke i tankozidne kolenaste osovine. Na ovaj način Subaru prikazuje svoje proizvodne veštine, uključujući preciznu mašinsku obradu i naprednu završnu tehnologiju, koje zaista dolaze do izražaja.

Lineartronik

Lineartronik

Zahvaljujući mikro - preciznošću mašinske obrade, Subaru je kreirao način da dovede efikasnost, snagu, zvukove i vibracije na sasvim nove nivoe. Pažljivim podešavanjem se već impresivne performanse maksimiziraju. To je suština naše tehnologije kojom se Subaru izdvaja.

Apsolutan kvalitet

Najviši svetski standardi kvaliteta

Počevši kao proizvođač delova za avione, Subaru se ponosi svojom posvećenošću kvalitetu i nepokolebljivim samopozdanjem. Koristeći stroge standarde kontrole kvaliteta, osiguravamo da svi naši delovi omogućavaju najviše performanse.

DNK proizvođača delova za avione

DNK proizvođača delova za avione

Naši počeci kao proizvođača delova za avione su učinili neizostavnim delovima našeg DNK potpunu sigurnost i najviše perfomanse. Nasleđe ovog majstorstva se može videti u svakom delu naših proizvodnih pogona.

Pravljenje planova, planiranje da bismo pravili

Pravljenje planova, planiranje da bismo pravili

Saradnja između proizvodnih i odeljenja zaduženih za dizajn od samog početka omogućavaju nam da postignemo visokokvalitetnu masovnu proizvodnju.

Provere kvaliteta

Provere kvaliteta

Kod nas, u Subaruu, svi motori i menjači su temeljno testirani, jer se neke stvari ne mogu prepustiti i meriti brojevima na papiru. Ručnim proveravanjem svake komponentne nam omogućava da sa sigurnošću nudimo vama naše automobile.