Naša priča

Dizajn

DYNAMIC X SOLID

Čvrsta, dobro konstruirana osnova, koja oslikava smirenost, udružena sa dinamičnošću koja odiše uživanjem, je glavna osobina nove ...


Naši koreni


Naša filozofija dizajna glasi: Prilagođavanje promenljivom okruženju uz čvrsto poštovanje ukorenjenih vrednosti. Subaru je prvobitno proizvodio delove za vazduhoplovnu industriju, gde se zahteva najviši nivo bezbednosti, koji je Subaru zadržao i danas.


Inteligentni, funkcionalni dizajn koji je potreban kako bi se dostigli takvi zahtevi, predstavljaju koren Subaru filozofije dizajna.

Spoljašnji dizajn

Subaru modeli su dizajnirani sa ciljem da postignu savršenu ravnotežu između dinamičnosti i funkcionalnosti.

Stav

Neverovatna snaga vozila spremna da se pokaže već prilikom prvog pokreta.

Zapremina

Snažan izgled obezbeđuje čvrstu građu vozila.

Površina

Dinamičan izgled koji odiše svojom snagom.

Simboličan izgled prednjeg dela automobila

Subaru je lak za uočavanje. Njegov dinamičan, posebno oblikovan izgled otkriva šta se nalazi unutar njega: jedini horizontalno postavljen motor na svetu. Šestougaona rešetka, zajedno sa zaštitnih šest zvezda, postavlja izgled Subaru vozila u potpuno zasebnu klasu.

Dizajn enterijera

Pružajući najviši izraz kvaliteta, odvažnošću i prefinjenošću, naš unutrašnji izgled je planiran do najsitnijih detalja. Od elemenata koji se prvi uočavaju, poput kožnih detalja, do manje vidljivih elemenata protiv presijavanja, unutrašnji izgled pruža maksimalan komfor. Povrh toga, konture na površini, kroz kontrast svetlosti i senke, pružaju osećaj komfornog opuštanja.