Naša priča

Inženjering

Subaruova vizija proizvodnje automobila stavlja čoveka i njegove potrebe na prvo mesto.

Ovakav pristup je nastao iz ideala koji smo pratili kao proizvođači delova za avione - istrajan razvoj sigurnosti i funkcionalnosti naših vozila.


Subaru stvara
osećaj raznovrsnost bezbednost
oko tvog života.

SUBARU KLJUČNE TEHNOLOGIJE

  • Subaru Boxer® Engine
  • EyeSight
  • Symmetrical AWD

Težimo ka istinski upečatljivom iskustvu vožnje. Živote onih koji koriste naše automobile, stavljamo ispred svega. Našom ponudom, ispunjavamo potrebe za raznovrsnošću. Cilj nam je da konstantno pomeramo granice i mogućnosti života.

Bezbednost

Pružamo najviši nivo bezbednost u svakodnevnom životu.

Subaru se vodi izričitom misijom bezbedne vožnje automobila - bilo kada i bilo gde. Ljude uvek stavljamo na prvo mesto obezbeđujući im sigurnost i mir, kako vozaču, tako i njegovoj porodici, pešacima i drugim učesnicima u saobraćaju. To je naš princip proizvođača automobila koji kao Subaru najviše cenimo.

Osećaj

Prevazilazimo visoke performanse radi prilagođenog kvaliteta koji istinski pokreće.

Potpunim razumevanjem iskustva vožnje i stalnim unapređenjem performansi koje obuhvataju osećanja kao što su uglađenost i udobnost, kreirali smo kvalitetno iskustvo vožnje koje je u potpunosti drugačije od svega ranije. Nastavljamo našu potragu za nivoom kvaliteta koji prevazilazi “visoke performanse” i kriera iskustvo koje istinski pokreće.

Raznovrsnost

Stvaramo nove životne mogućnosti.

Automobil je alat koji se koristi radi zadovoljenja čovekovih potreba za kretanjem i omogućava mu da uradi više i da bude više. Iz tog razloga, Subaru ne prati promenljive trendove i modu. Umesto toga, pridržavamo se jednostavnog dizajna automobila utemeljen na razumevanju potreba čoveka za mobilnošću. Time se trudimo da budemo pouzdan partner svim tipovima vozača i njihovih saputnik u godinama koje nam dolaze.