Outback

Stabilnost na neravninama.

Otmena elegancija.

SUBARU BOXER motor

Malo je drugih automobila koji voze sa samouverenim pouzdanjem Outback-a, tako da vas neće iznenaditi koliko je jedinstveno kreiran. Horizontalno suprotna konfiguracija motora SUBARU BOXER engine postavlja klipove na 180 stepeni, za niži, ravniji profil od

ostalih tipova motora. To daje motoru, a samim tim i ukupnom vozilu, niži težište i bolji osećaj ravnoteže. Dalje, suprotstavljeni pokreti klipova svojstveno suzbijaju jedni druge, prirodno pomažući da smanje vibraciju.

Povećana stabilnost

Budući da blok motora ima ravniji profil i nalazi se niže u šasiji, celokupno vozilo je stabilnije uravnoteženo i otporno na kretanje bočno u stranu od drugih dizajna.

Dugotrajne performanse

Ravni dizajn motora je inherentno čvrst i samo-balansiran kako bi se postigla izdržljivost i pouzdane performanse, stvarajući manje vibracija od V-tipa ili četvorocilindričnih linijskih motora iste klase.

Simetričan pogon na svim točkovima

Kontrola dovodi do samopouzdanja, a stabilnost stvara okretnost koja uzbuđuje u Outback-u. Subaru vozila su nadarena poverenjem za volanom, zahvaljujući inherentno stabilnom dizajnu simetričnog AWD-a uparenom sa jedinstveno izbalansiranim motorom SUBARU BOXER engine. Ovaj sistem pruža snagu na sva četiri točka u svakom trenutku za bolju kontrolu na svim putevima i u lošim uslovima.

Ima odličnu ravnotežu između strana i preciznost rukovanja, zahvaljujući tome što su njegove glavne komponente postavljene dužinski, dok nizak težište stvara posebno privlačan i responzivan pogon. Jedinstvene prednosti simetričnog AWD-a omogućavaju izuzetno korisno rukovanje i omogućavaju vam da bolje izbegnete opasnost.

Lineartronic

Dizajniran da izvuče maksimum iz vašeg SUBARU BOXER engine and simetričnog AWD-a, efikasni Lineartronic kontinuirano promenljivi menjač održava motor u idealnom rasponu snage da Outback-u omogući poboljšanu potrošnju goriva. Kontrole menjača održavaju laganu vožnju, glatku i prijatnu na 2.5i motoru.

Kontrole menjača imaju stepenastu promenljivu kontrolu koja ostaje u skladu sa promenama u brzini i brzini motora, omogućavajući vozaču da oseti tačke pomeranja prilikom ubrzavanja kako bi formirao snažnu i udobnu vezu između automobila i vozača.

X-Mode

X-MODE pomaže da vam pruži pouzdanu kontrolu pritiskom na dugme. Tehnologija X-Mode preuzima kontrolu nad motorom, menjačem, Symmetrical AWD, kočnicama i drugim komponentama za sigurno kretanje, kočenje i druge komponente kako bi ste se sigurno kretali

kroz zahtevne uslove na putu i ​​različite teren. Kada je aktiviran X-Mode, Hill Descent Control automatski pomaže u održavanju konstantne brzine kada Outback putuje nizbrdo.

SI-DRIVE

Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) omogućava vam da vozite kako želite u bilo kojoj situaciji. Izaberite Inteligentni režim za uravnotežene, glatke i ekološke performanse ili Sport režim za trenutni i linearni odziv gasa za obrtni moment za sportsku i glatku vožnju u bilo kojoj brzini.